275 Jazzmin

Jazzmin is ondertussen gearriveerd. Ze is een ieniemienie spring-in-het-veld die hier de boel flink op stelten zet. Ze moet nog behoorlijk in haar lijfje groeien. We zijn heel benieuwd hoe zij zich gaat ontwikkelen. Aan karakter ontbreekt het haar in ieder geval niet. Het is een spinmachientje eerste klas, vol durf en vrolijkheid. Er valt geen fatsoenlijke foto van haar te maken, want ze springt, rent en huppelt constant rond.

Zahra en Saphiera zijn het duidelijk niet met haar aanwezigheid mee eens, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. We wachten rustig af. Voor Zahra en Saphiera om zo ver als op de foto’s hier onder te komen, heeft het dus ruim een jaar geduurd! Met Jazzmin hoop ik binnen een paar dagen de eerste toenaderingen te kunnen zien. Op dit moment is het Zahra die grommend rondloopt. Saphiera die gromt, ook daadwerkelijk naar Jazzmin mept en charges uitvoert.Zahra tegen Saphiera: "Kom maar hier hoor, wij kennen elkaar wel eh? Stil maar."


One thought on “275 Jazzmin

Comments are closed.