176 No milk today

Het is lang en hard zoeken naar een tepel waar melk uit komt, maar even lekker verwend worden is ook niet mis. Heerlijk toch? Het is bijna incestieuze pedofilie… (Ja ze zijn verre familie van elkaar.)5 thoughts on “176 No milk today

  1. o geweldig dat krijgje met z'n rare moeder.
    fijn dat hij adoptie vader wil zijn.
    zie je dat was toen het probleem hij wilde vaderen.

  2. Ik vind dat geweldig. Ik heb een siberische kitten uit Rusland die nu 5 maanden is, en mijn Oliver is opeens een vader kat geworden. Hij klauwt haar vast en ze zal en moet gewassen worden of ze het leuk vindt of niet. Haar achterwerk wordt elke dag netjes schoongemaakt en ik vind haarballen door het hele huis heen:) Ik ben benieuwd hoe de dynamiek gaat veranderen als Nikola hier over een week of 3 in huis komt….

  3. Zo zie je dat onze Florijn eigelijk te vroeg was met het stoppen van melk geven. De anderen drinken bij elkaar gisteren de sneeuwe bij de spot. en nu probeerd de spot het bij de sneeuwe. echt het is geen gezicht. Ik vroeg me ook al eerder af waar om de kittens rode tepels hebben nu weten we waarom.

Comments are closed.