174 Name unknown

Gisteravond arriveerde ze dan. Wat vroeger dan gepland maar meer dan welkom. De verhalen komen binnenkort wel. Eerst heb ik even jullie krakende hersens nodig. Omdat de naam Kina qua klank te veel op Zahra lijkt, zijn we op zoek naar een andere roepnaam. We zullen graag er ergens een -s- in hebben en de naam mag uit maximaal 2 lettergrepen bestaan. Ideeën? 😉


9 thoughts on “174 Name unknown

  1. Sterre, Missy (..), Spinet, Sparkel, Isis, Soleil… we denken nog even verder! Zo te zien voelt ze zich al thuis!!

  2. Nou ik was ook van plan om haar Sushi te noemen, als dat geen aanwijzing is??
    Ik had het in mn hoofd zodra ik haar zag.
    Veel plezier en geluk met Sushi alvast.

  3. Ik heb Shaki, hier Ishie gedoopt, nog maandenlang Ishie genoemd. Voor mij was (en is eigenlijk ook nog steeds) ze Ishie. 😉 Blijf jij haar maar lekker Kina noemen. Prima toch?

Comments are closed.