172 Neocat kattenshow

Vandaag was ik even met een bliksembezoekje op de Neocat kattenshow in Utrecht. Leuk weer een aantal bekenden gezien te hebben en eindelijk een paar gezichten bij al zeer bekende namen te zien. Fijn ook om van ‘wildvreemden’ te horen dat ze zoveel aan mijn site hebben.
Mensen, laat ajb wat van jullie horen via een reactie hier. Ik heb werkelijk waar geen idee wie er nog meer regelmatig meelezen. Feedback, opbouwende kritiek of zomaar even laten weten dat je meeleest, is altijd zeer welkom. 🙂
De fokkers van Kina waren ook op de show met Kina en haar zusjes. Tja, en dan ben je overgeleverd aan welke keurmeester je krijgt. Nou mevrouw E.S., misschien wordt het eens tijd dat u uw kennis een beetje opfrist, want bij een sparble horen die “spots” wel degelijk daar! Het zijn namelijk geen spots maar het is onderdeel van het super open patroon.
Tsssk…

© Cattery Wakanda

7 thoughts on “172 Neocat kattenshow

 1. Hahaha ilo, werd dat gezegd? Ik vond haar prachtig! Had nog wel even met de foksters willen praten, maar ze hadden het zo druk. Blijkbaar waren er meer die haar en haar zusjes wel mooi vonden.
  Boycotten die E.S. handel. Niets van aantrekken hoor. BELACHELIJK.

 2. Oh Effie, was jij er ook? Oh… ik heb zoveel mensen vandaag gezien en gesproken. Hebben wij elkaar ook… en dat ik het niet in de gaten had? *schaam*
  Ze is mooi he? Dank je wel en ik denk dat ik namens cattery Wakanda je ook mag bedanken voor je compliment.

 3. ilona
  wat een prachtpoesje heb je, nu weet ik weer naar welk nest ik heb staan kijken, maar jou daarbij helaas dus niet gezien.
  Heel veel plezier met deze mooie dame!
  En die sneeuw is ook prachtig hoor wauw, maar ja ik ben ook een een sneeuwbengaalfreak.
  groetjs van Edith

 4. Meiden, dank voor de lovende woorden. Vanavond al heb ik haar in ontvangst mogen nemen. En hoe kan het ook anders: in je eigen omgeving zo'n frummel te zien spelen, nergens echt van onder de indruk, uit Zahra en Ishoe's etensbakje te proberen te eten terwijl de dame en heer druk bezig zijn hun extra brokjes naar binnen te schrokken (oei!!!)… als je dat allemaal aanschouwt dan is ze nog veel mooier en veel geweldiger dan ze ooit is geweest!

 5. Ja geweldig is ze he, wel altijd wennen als er weer een weg is. zondag de spot dan weer wennen. Ja zondag was het echt druk aan de kooi. we hebben wienig rust gehad. Daar ga je toch voor naar een show niet voor de keurmeester hoor en voor de mensen die komen kijken. wij willen mensen graag informatie geven over het ras. Daar komen we eigenlijk voor.

Comments are closed.