8 Groot en toch klein

Ishoe wordt groot. Erg groot en zwaar! Hij heeft Zahra al ruimschoots ingehaald in grootte en gewicht, maar hij blijft denken dat hij een klein kitten is. Hij heeft nog steeds een iel piepstemmetje waar hij heel hard mee kan huilen als hij het ergens niet mee eens is. Zijn hele algemene gedrag past ook niet bij zijn stoere uiterlijk..

We maken er wel eens grapjes over want Ishoe is niet echt een visitekaartje voor het mannelijk geslacht in het algemeen. Maar lief is hij wel! Ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op gemeen zijn, boos zijn of agressiviteit. In tegenstelling tot Zahra in haar vroegere dagen.

Zijn er meer mensen die katten zo vasthouden? Zahra en Ishoe vinden het heerlijk om hun pootjes te laten bungelen en zo kan ik ze ontspannen oppakken. Het kontje steunt met de niet altijd even schone aars op mijn meestal net uit de was zijnde schone mouwen.

5 thoughts on “8 Groot en toch klein

 1. Hoi Ilona,
  Wat is Ishoe een grote kater geworden!! 😮 Wauw hij is echt prachtig!!!
  Prachtige foto's, je hebt geweldige katten!! 😉
  Groetjes Eva

 2. Hoi Eva! Leuk je hier weer te zien! Niet geloven he, dat dat kleine frummeltje zo kan uitgroeien. En hij is nog niet uitgegroeid dus we mogen ons voorlopig nog wel even blijven verbazen. 😛

 3. Ik ken wel een vrouw die haar kinderen zo op de linkerarm hield, zodat ze met de rechter allerlei huishoudelijk klusjes kon doen!

 4. Ilona,
  Hoe zwaar is Ishoe eigenlijk?
  Ben benieuwd. Onze twee kittens zijn nu 6 mnd en wegen allebei 4,5 kg. Ishoe lijkt me nl ook erg zwaar.
  Groetjes Rita

 5. Toevallig heb ik ze gisteren gewogen en het viel me eigenlijk reuze mee. Ishoe is 'maar' 4 kilo en 10 maanden oud. Zahra slechts 3. Maar de weegschaal is niet echt erg betrouwbaar, er kan nog wel bij opgeteld worden vermoed ik. Jouw kittens nu al 4,5??? Zo! Dat belooft wat! 😮 Bengalen zijn o.h.a. een zwaar ras. Spieren wegen nu eenmaal meer dan alleen vlees. Katers van 6 kilo of meer zijn geen uitzondering heb ik me laten vertellen. (mijn arme ruggetje! 😕 )

Comments are closed.