374 Cattery Ifness stopt

Ken je de mop van die fokster die allergisch werd? Erm, dat ben ik…

Bij het nest van Flash in de lente, dacht ik dat ik voor het eerst van mijn leven hooikoorts had. Was het wel hooikoorts? Bij dit nest zit ik weer helemaal vol, voel ik me al 3 maanden alsof ik zwaar verkouden ben, kan ik niet meer slapen van het gepiep in mijn oor. Maar het meest opvallende is deze keer wel de reactie van mijn huid. Zodra een kleintje met een nageltje mijn huid raakt, heb ik binnen 2 minuten een heftige allergische reactie. Langzaam begon het kwartje te vallen.

Bloedonderzoek heeft het ondertussen bevestigd. Van verschillende kanten heb ik me laten vertellen dat dit toch niet iets is om aan de kant te schuiven of te blijven voeden. Laten we hopen dat de situatie houdbaar blijft met 3 volwassenen en dat het “alleen” de extra overkill van kittens is. Het lot heeft beslist.


Cattery Ifness stopt


Nooit meer…?
null
2004

Nooit meer…?
null
2005

Nooit meer…?
null
2011

Nooit meer…?
null
2012

9 thoughts on “374 Cattery Ifness stopt

 1. Oooh wat ontzettend vervelend voor je! 🙁 En wat ontzettend jammer voor de algemene fok van bengalen 🙁 Vindt jouwn website, jouwn blog en je kittens het mooiste… Nu moet ik helaas op zoek naar een andere fokker die zo ontzettend mooie marble heeft als waar jij je op concentreerde…

  Nogmaals; Succes en beterschap!

  Groetjes
  Sabine

  • Ach, sorry is niet nodig 🙂 Ik snap het volkomen, wilde alleen laten weten hoe jammer ik het vindt 🙂

   Succes!

 2. Wat erg dat je allergies bent geworden voor de katjes en wat zal jij het er moeilijk mee hebben. Heel veel sterkte en ik hoop van harte dat je je katten kan houden.

 3. ….beetje stil ben ik ervan..Vind het zo jammer voor je..Heb zelden zo een geapssioneerd persoon meegemaakt, die er ook zoveel vanaf weet…Sterkte ermee, zal wel heel raar zijn..Je gaat toch wel door met je blog??

 4. Dank je wel Shekhinah! Erg fijn om dat te horen. Ja hoor, blog gaat wel door. Als ik weer iets te melden heb. 🙂

Comments are closed.