124 Kogel door de kerk

Zo lang was ik al bezig met het aanschaffen van een nieuwe camera. Zo lang twijfels, zo lang wachten tot eindelijk mijn hele eisenpakket ingewilligd kon worden. Gisteren was het zo ver! Ik ben van mijn geloof gevallen en geswitched van een Canon naar een Fuji. Een Fuji FinePix E900 om precies te zijn. Het voorlopige resultaat? Oordeel zelf. Waren de foto’s uit het vorige log nog van de Sony waar ik alleen maar ruzie mee heb en het log daar weer voor nog met mijn Canon, ik ben voorlopig heel tevree. Nu nog de hele handleiding mezelf eigen maken zodat het nog beter gaat worden.
3 thoughts on “124 Kogel door de kerk

 1. Werkelijk, ik kan het verschil zien.
  Prachtig scherpe foto`s. Wat handig ook dat Zarah lekker wil meewerken.
  Veel succes met de nieuwe aanwinst.

 2. Zahra is een willig fotomodel. Voorheen was het Jem maar die is nu in de fase dat op elke foto er een tong op het laatste moment wordt uitgestoken, of dat hij wegduikt. Zahra niet! Die gaat zelfs tussen Ishoe en lens staan wanneer ik ook eens een foto van hem wil maken. Jaloers!
  Zahra is ook een prima model. Elk haartje wil ik zien, nou haartjes zat. Het fijne van dit toestel is dat je veel makkelijker foto's kunt maken zonder flits. Ik ben niet zo'n flitsfan omdat dan de kleuren zo veranderen. Flitsen en kattenogen gaan ook niet goed samen. Dat worden vaak van die mooie koplampen.

 3. Ohh wat een prachtige foto's!
  Maar je katten zijn ook plaatjes he 🙂
  Als je nou is een keer hierheen komt met je camera hahaha
  Je ziet me wel weer is verschijnen!

Comments are closed.